I Kunstnerhjemmet skaber vi oplevelser med kunsten som omdrejningspunkt.

Kunstnerhjemmet er mere end bare et sted - det er et levende værk i sig selv.

Det begyndte i 1975, da vi overtog ejendommen udenfor Bogense. Set med nutidens briller, havde det været mere fordelagtigt at rive det gamle hus ned og bygge noget nyt, men vi valgte en anden vej. Vi valgte at omfavne historien, renovere og forme huset efter de linjer, der allerede var lagt, som en tak til fortiden og et skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

I 2013 fyldte arbejdet med kunst og kunsthåndværk efterhånden så meget, at vi måtte tage nogle beslutninger. Vi tegnede linjerne for, hvordan vi kunne forme rammerne for vores kunstneriske liv. Det inkluderede ombygning af første sal til atelier og udstillingsrum, renovering af stueetagen så det blev både bolig og udstilling, udvidelse af værkstedet og omformning af haven.

I en tid, hvor alt synes at handle om vækst og hastighed, valgte vi at gå en anden vej. Vi valgte at sætte tempoet ned, at skabe et rum for nærvær og fordybelse. Et sted, hvor æg, kød, grøntsager og frugt kommer fra haven og de dyr, som lever deres liv på ejendommen.

Kunstnerhjemmet er vores fælles projekt, et sted hvor vi udfolder vores kunst under en fælles ramme. Jørn finder sin inspiration i træet, dets historie og karakter, og former det gennem trædrejning. Else lader sig inspirere af naturen og menneskene omkring hende, skaber stemninger og fortællinger gennem maleri og tegning.

Placeret i naturen med adgang til marker, skov, vand og strand, er Kunstnerhjemmet ikke bare et sted, det er en oplevelse i sig selv. Med kunsten som udgangspunkt skaber vi både værker og hele oplevelser, der beriger på mange måder. Stemningen er uhøjtidelighed og der er plads til fordybelse og engagement, til at dele oplevelser og skabe fællesskab.

Kunstnerhjemmet er et sted, hvor fortid møder nutid, hvor natur møder kultur, og hvor mennesker møder hinanden i et fællesskab af kunst, kreativitet og inspiration.