I 1975 købte vi ejendommen på Huggetvej 55 i Bogense. Efter nutidens standarter ville man nok have revet huset ned og bygget nyt, men vi valgte at renovere og forme huset efter de linjer der allerede var lagt. Gennem årene har vi formet hele ejendommen så man i dag vil opleve et moderne hus med respekt for fortiden, bl.a. har vi bevaret de gamle staldvinduer i facaden. Ejendommen er igennem årene, blevet formet af vores behov, med hensyn til børn, dyr og arbejde.

For 10 år siden satte vi os ned og planlagde hvordan vi gerne ville have rammerne for vores kreative arbejdsliv. Dette har inkluderet renovering og ombygning af første sal til atelier og udstilling, renovering og indretning af stueetage til en kombination af bolig og udstilling. Udvidelse af værksted samt design og omlægning af haven. Havens design har Grønt Havedesign - Haveplaner og hjælp til haven

Vi har altid nydt af have en køkkenhave, men i forbindelse med fremtidsplanlægningen for 10 år siden satte vi os for at gøre mere for at blive selvforsynende. Dette har vi arbejdet på bl.a. ved større køkkenhave, etablering af frugthave, æglæggende høns og fritgående grise i sommerhalvåret.